Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

17 ΣΕΠΕΜΒΡΙΟΥ 2015- ΕΟΡΤΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σύλλογος Γονέων Τριτέκνων
Νομού Ηρακλείου
Κομνηνών 2, Πόρος
Τηλ.-Φαξ: 2810 280191
Κιν.: 6974 060758                                                                     Ηράκλειο  26/08/2015    


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Ηρακλείου συγχαίρει θερμά όλους τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τους εύχεται καλές σπουδές.  Ακόμα καλούμε όλες τις τρίτεκνες οικογένειες να παρευρεθούν στη γιορτή του Συλλόγου μας, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 μμ., στο κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης» (Όαση), όπου θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτική εκδήλωση με το συγκρότημα κρητικής μουσικής του Γιώργη Βρέντζου (Κάτης) και με τον όμιλο Παιδείας και Πολιτισμού ‘ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ’.
Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Σύλλογός μας θα βραβεύσει όλα τα παιδιά των τρίτεκνων οικογενειών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και για το σκοπό αυτό παρακαλούμε να προσκομίσουν στα γραφεία μας μέχρι τη Δευτέρα 14-9-2015, τη βεβαίωση πρόσβασης που θα πάρουν από το σχολείο τους.
Επίσης θα γίνει ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν τους τρίτεκνους και τον αγώνα που συνεχίζεται για την εξομοίωση με τους πολύτεκνους.  Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μας η παρουσία όλων σας.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και γίνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.



ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ – ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΙΕΚ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ


Μετά από πολλές συναντήσεις (4 στο υπουργείο) και πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες η ΟΠΟΤΤΕ κατάφερε οι τρίτεκνοι υποψήφιοι στα ΙΕΚ Τουριστικής Εκπαίδευσης,  να ενταχθούν για πρώτη φορά στα ίδια κριτήρια εισαγωγής με τους πολύτεκνους (4 μόρια). Ο Πρόεδρος κ. Μανόλης Αχλαδιανάκης στην τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία λίγο πριν εκδοθεί η προκήρυξη ενημερώθηκε και προσωπικά από το Γ. Γραμματέα του υπουργείου για την εξέλιξη αυτή.
Το σημαντικό είναι πως με υπομονή και επιμονή τα αποτελέσματα έρχονται..
Υπάρχουν αρκετά αιτήματα που μπορούν να έχουν αίσιο τέλος, αρκεί όλοι να συνεισφέρουμε. Άλλωστε όλοι ωφελούνται.
Η ΟΠΟΤΤΕ βρίσκεται έτοιμη να αγωνιστεί για κάθε πρόταση που αφορά στους τρίτεκνους και στην καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής τους.

Δείτε τα σχετικά κομμάτια από την προκήρυξη: 


Τι έγραφε η προκήρυξη το 2014-2015
  

Τι γράφει η τωρινή για το 2015-2016


Ίδιος αριθμός μορίων για τρίτεκνους -πολύτεκνους


ΤΑ ΙΕΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Έκπτωση στα μέλη του συλλόγου

Τα καταστήματα Κρεοπωλείο Αγγελάκης Λ.Κνωσσού, κρεοπωλείο Αγγελάκης (Κομνηνών και Κράπης 2) και Ψησταριά Αγγελάκης Λ.Κνωσσού 158 προσφέρουν έκπτωση 10% στα μέλη του συλλόγου με την επίδειξη της κάρτας μέλους