Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Προσφορά απο το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου

Αθήνα 27/9/2017
Αρ. Πρωτ. :13..

Προς: Ομοσπονδία Τρίτεκνων Ελλάδας
Διεύθυνση: Εμ. Μπενάκη 43, 10681, Αθήνα


Το Πανεπιστήμιο FREDERICK είναι ένα ιδιωτικό Πανεπιστήμιο που λειτουργεί στην Κυπριακή Δημοκρατία, χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Άρχισε τη λειτουργία του το Σεπτέμβριο του 2007 μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της Κυπριακής Δημοκρατίας και μετά από την επιτυχημένη, πολύχρονη πορεία του FREDERICK Institute of Technology στην εκπαίδευση και στην έρευνα. Τον Ιανουάριο του 2012, το Πανεπιστήμιο πήρε την τελική άδεια λειτουργίας του μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Στο Πανεπιστήμιο FREDERICK λειτουργούν πέντε Σχολές που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης και προσφέρουν προγράμματα σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Έχει έδρα τη Λευκωσία, πρωτεύουσα της Κυπριακής Δημοκρατίας ενώ συγκεκριμένες Σχολές και Τμήματα λειτουργούν και στο παράρτημα του Πανεπιστημίου στη Λεμεσό. Οι επίσημες γλώσσες του Πανεπιστημίου είναι η Ελληνική και η Αγγλική.
Η UNICERT, αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια για την προώθηση Προπτυχιακών – Μεταπτυχιακών, δια ζώσης και εξ αποστάσεως, αναγνωρισμένων από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. του Πανεπιστημίου FREDERICK Κύπρου, προσφέρει στα μέλη της Ομοσπονδίας Τρίτεκνων Ελλάδας καθώς επίσης και στους συγγενείς α’ βαθμού αυτών:
·         10% έκπτωση στα δίδακτρα για οποιοδήποτε εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.
·         10% έκπτωση στα δίδακτρα του 1ου έτους για οποιοδήποτε προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.
·         10% έκπτωση στα δίδακτρα του 1ου έτους για το εξ αποστάσεως προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Επιπλέον, η εταιρία μας σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ευρωπρόοδο, προσφέρει στα μέλη της Ομοσπονδίας Τρίτεκνων Ελλάδας καθώς επίσης και στους συγγενείς α’ βαθμού αυτών που διαμένουν στην Αττική εκπαιδευτικά πακέτα εκμάθησης και πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας σε προνομιακές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-3828000 και 210-3803883.

Δεν υπάρχουν σχόλια: